Thaçi: Urime z.Veseli, urime PDK

Ish kryetari i PDK-së, i cili udhëhoqi këtë parit për 16 vite ka uruar Kadri Veselin për zgjedhjen në krye të PDK-së, në një proces transparent dhe demokratik.

Thaçi shkruan: “Kam besim se ju z.Veseli dhe lidershipi i PDK do të forconi institucionet, do të thelloni me tutje reformat demokratike, do ta fuqizoni unitetin e vendit, kohezionin qytetar si dhe dialogun ndër-partiak, dhe do ta afroni edhe më shpejt Kosovën në NATO dhe BE. Urime juve dhe anëtarësisë së PDK në hapjen e një kapitulli të ri.”

Kam udhëqur me krenari PDK-në mbi 16 vite para se të bëhem President i Republikës. Sot ndihem shumë mirë kur shoh tranzicionin e suksesshëm në lidershipin e PDK. 
Kryetarit të ri z Kadri Veseli i uroj zgjedhjen në një proces transparent. 
Kam besim se ju z.Veseli dhe lidershipi i PDK do të forconi institucionet, do të thelloni me tutje reformat demokratike, do ta fuqizoni unitetin e vendit, kohezionin qytetar si dhe dialogun ndër-partiak, dhe do ta afroni edhe më shpejt Kosovën në NATO dhe BE. Urime juve dhe anëtarësisë së PDK në hapjen e një kapitulli të ri. HTH

- Advertisement -

MË TË FUNDIT