Thaci: Trepikësh spektakular

Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës Hashim Thaçi, në faqen e ti në Facebook ka uruar FBK-në për pranimin në FIBA. Thaçi një lajm i mirë për Kosovën. Ai uron të gjithë basketbollistët dhe sportdashësit për këtë sukses të madh.
Ja urimi i plot i Hashim Thaçit
 Një lajm fantastik për Kosovën. Trepikësh spektakular! Kosova u anëtarësua në Federatën Ndërkombëtare të Basketbollit, FIBA. Kjo arritje është fryt i përpjekjeve të brezave të shumtë të kosovarëve të të gjitha fushave. I përgëzoj FBK-në, të gjithë basketbollistët dhe sportdashësit për këtë sukses të madh i cili do të fuqizojë edhe më tej afirmimin e sportit kosovar në arenën ndërkombëtare. HTH
- Advertisement -

MË TË FUNDIT