Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi ka vendosur që të kujdeset më shumë për shëndetin e tij oral.

Ai para se të nisur për takimin e tij shumë të rëndësishëm në Washington, ka vizituar njërën nga qendrat më të mëdhaja estetike dhe i ka zbardhur dhëmbët.

Këtë e postua vet doktoresha e cila kujdëset për higjienën dhe shëndetin oral në këtë qendër, Besa Begu. Ajo krahas kësaj shtoi se ishte mjaft e nderuar të kishte punë me presidentin e vendit, Hashim Thaçin.

Ndryshe Thaçi do të udhëton për Washington për takimin e shumë rëndësishëm të 27 qershorit./gazetametro.net