Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka pritur në takim përfaqësuesin Special të ShBA-së për Ballkanin Perëndimor, Matthew Palmer, raporton Ekonomia Online.

Në këtë takim mediet janë lejuar vetëm të marrin pamje.

Zëvendës-ndihmësi i Sekretarit të Shtetit i ShBA-së, njëherësh përfaqësues Special i Sekretarit të Shtetit për Ballkanin Perëndimor, Matthew Palmer, pas këtij takimi do të flasë para një publiku të përbërë nga studentë dhe pjesëtarë të shoqërisë civile sot në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës.