Thaçi mbështet fuqishëm aksionin e sotëm policor

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, përmes rrjetit social facebook ka theksuar se e mbështet fuqishëm aksionin e sotëm policor, të sundimit të rendit dhe ligjit.

Në reagimin e Thaçit thuhet:

E përshëndes dhe mbështes fuqishëm aksionin e organeve kombëtare dhe ndërkombëtare të rendit dhe ligjit.

Lufta kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar është çelësi i ndërtimit të shtetit demokratik e të drejtë, çelësi i së ardhmes sonë europiane.

Pres nga të gjithë ata që janë të përfshirë në rastet gjyqësore t’i ofrojnë bashkëpunim të plotë policisë dhe prokurorisë. HTH

- Advertisement -

MË TË FUNDIT