Thaçi ligjëron në Gjermani

Zv/kryeministri dhe ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Hashim Thaçi gjatë vizitës së tij zyrtare në Gjermani ka mbajtur një ligjëratë në Këshillin për politikë të jashtme të Gjermanisë.
 “Gjatë qëndrimit në Berlin, poashtu mbajta një ligjëratë rreth politikës së jashtme të Kosovës në Këshillin për politikë të jashtme të Gjermanisë (Deutsche Gesellschaft für Ausëärtige Politik)”, ka shkruar Thaçi në Facebook.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT