Thaçi i quan krimale dhe të çmendura veprimet e opozitës

 

“U ballafaquam me një sulm jo vetëm kundër koalicionit qeverisës, por me veprime kriminale të çmendura që po tentojnë punën dhe funksionimin e Kuvendit të Kosovës”,ishin fjalët e para të zëvendëskryeministrit të Kosovës, Hashim Thaçi.

Ai ka përsëritur se zgjedhjet do të mbahen tek në vitin 2018, dhe prap kjo opozitë do të jetë në opozitë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT