Iliriana Smajli nga Mitrovica ka mbetur e palëvizshme që në moshën 22 vjeçare.

Ajo ka tetë vjet që jeton e shtrirë në shtrat dhe nën kujdesen e familjarëve të saj.

Babai i Ilirianës, Xhelal Smajli, po e ka zor t’ia mbulojë edhe shpenzimet e trajtimit të saj mjekësor tani kur thotë se pas kaq kohësh ka përmirësim në këmbën e djathtë.

Ai po i kërkon 4500 euro për të vazhduar trajtimin e saj në një klinikë në Prizren.

Numri i telefonit ku mund ta kontaktoni babanë e Ilirianës, Xhelalin është ky:

+38349475084

Iliriana kishte kërkuar ndihmë edhe para dy vjetësh.

May be an image of fëmijë dhe E brendshme

No photo description available.