Tërmeti i 26 nëntorit solli dëmtime të shumta edhe në godinat e fshatit Kullë, në bashkinë Sukth.

Ndër të prekurit është edhe familja Shahini, e cila aktualisht po fle në rimorkio zetori pasi pallati ku anëtarët banonin rezulton i rrezikshëm dhe i pabanueshëm. /tch/