Tërmet në Kragujevc

Sot në orën 11.51 u regjistrua një tërmet në Kragujevc, dhe intensiteti në epiqendër u vlerësua në shkallën e 5-të të Mrkali.

Sipas faqes së internetit të Institutit Sizmologjik të Republikës së Serbisë një tërmet me madhësi 3.3 u regjistrua automatikisht.

“Në 11.51 me kohën lokale, një tërmet me madhësi 3.3 të shkallës Rihter u regjistrua në rajonin e Kragujevc. Intensiteti në epiqendër u vlerësua në shkallën e 5-të të shkallës Mercalli. Tërmetet e këtij intensiteti mund të shkaktojnë shumë pak dëme në ndërtesa në zonën epiqendër, “thuhet në faqen e internetit të Institutit Sizmologjik të Republikës së Serbisë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT