Tërmet në Fushë Kosovë

Lëkundjet e tokës janë rikthyer në Shqipëri.

Një tërmet i fuqishëm është shënuar në para pak minutave në Korçë.

Mësohet se lëkundjet kanë qenë të forta me magnitutë 5.2, transmeton Tch.

Lëkundjet u dëgjuan edhe në disa qytete të tjera si Tiranë, Elbasan, Gjirokastër.

Gjithashtu lëkundjet u dëgjuan dhe në Greqi dhe Maqedoninë e Veriut.