Tensione në matjet zyrtare mes Ilir Latifit dhe Derrick Lewis

Ilir Latifi dhe Derrick Lewis kanë bërë matjet e fundit para meçit të ditës së nesërme.

Matjet zyrtare të kësaj dyshe nuk kanë kaluar pa tensione.

Latifi e ka kërkuar moti një sfidë kundër amerikanit Derrick Lewis, dhe dëshira tani më i është realizuar.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT