Telefoni më i sugurtë në botë

Telefoni i mençur më i sigurt në botë, besohet se është Bleckphone 2.
Ky model përmban një ekran Gorilla Glass 5,5 inç dhe 3 GB RAM dhe që besohet se do të jetë në dispozicion në gjysmën e dytë të vitit.
Silent Phone është një veçori e këtij telefoni që i lejon përdoruesit të bëjnë thirrje private telefonike përmes një shërbimi VoIP, dhe Slient Text i cili i lejon ata të shpërndajnë mesazhe privatësisht.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT