Telefon vetëm për myslimanët

Një telefon i dizajnuar për myslimanët ka dalë në shitje në Rusi. Kryetarja e Unionit të Femrave Myslimane në Rusi, Nailya Ziganshina, njoftoi më 8 janar se telefoni përmban tekstin e Kuranit në gjuhën arabe dhe ruse. Ai iu rikujton përdoruesve kohën e lutjes, dhe shfaq drejtimin në Mekë.
Pajisja është krijuar nga kompanie ruse BQ dhe kushton 31 dollarë. Ky telefon vjen në tre ngjyra: të gjelbër, të zezë dhe të kuqe. Myslimanët përbëjnë 15% të popullsisë në Rusi. /krokodili.al/
- Advertisement -

MË TË FUNDIT