Teknologjia s’ka të ndalur, tani edhe pasqyrë të mençur (Video)

Teknologjia ka marr hove të jashtëzakonshme dhe është bërë pjesë e pa ndashme e jetës sonë.

Produkte të cilat po vijnë në treg nga kompani të ndryshme po janë mjaft mbresëlënëse. E tillë besohet se do të jetë edhe kjo pasqyrë e mençur të cilën po planifikon ta nxjerr në treg kompania Smart Ltd.

Nga kjo pasqyrë ju mund të bëni selfie, të dëgjoni muzikë, të mbikëqyrni shtinë, filmoni video, si dhe shumë gjëra të tjera.

Për të parë se çfarë mund të bëhet nga kjo pasqyrë, shih videon më poshtë:

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT