Kilit i është anuluar një gol ndaj Kamerunit.

Ka përfunduar pjesa e parë mes Kilit e Kamerunit, ku po barazojnë 0:0.

Kilit i është anuluar një gol dhe sërish me anë të teknologjisë, ashtu si Portugalisë ndaj Meksikës.