Teknika për masazhimin e veshit që qetëson dhimbjet në të gjithë trupin

Ndiheni të stresuar e muskujt i keni të kontraktuar?

Një mazash relaksues është ajo për të cilën keni nevojë, por nëse këto të fundit bëhen në qendra të specializuara dhe kushtojnë jo pak, ne ju njohim me refleksologjinë, një praktikë që qetëson dhimbjet vetëm duke masazhuar trupin.

Richard Randing një ekspert i kësaj fushe pohon se masazhimi i veshit sjell shumë përfitime, për vetë faktin se ky i fundit është shumë pranë trurit.

Masazhimi i pikave të mëposhtme do të lehtësojë dhimbjen në këto pjesë të trupit.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT