TechKosova sjell alternativ në teknologji

Tregu i teknologjisë në Kosovë së fundmi është pasuruar edhe me një risi të re.
Fjala është për kompaninë, TechKosova, që sot zyrtarisht lanësoj përmes Facebook shitjen e disa produkteve të reja teknologjike. Këto produktet vijnë për herët të parë në tregun kosovar.
Produktet e kësaj kompanie, fillimisht janë disa seri të telefonave të mençur të quajtur “Cubot”, cilët vijnë me një çmim mjaftë të arsyeshëm si dhe me specifika shumë të mira.
Bëhet e ditur se në ditët në vijim nga kjo kompani do të ketë risi të reja teknologjike.
Për të parë këto produkte si dhe për më shumë informacione për TechKosova kliko këtu.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT