Të ngecësh në 400 metra lartësi

Fobia e lartësive pothuajse prek çdo person, dikë më pak e dikë më shumë, por ka edhe nga ata të cilët nuk kanë frikë aspak nga lartësitë.
Të rrallë janë ata që pranojnë të bëjnë një punë tillë, të pastrojnë dritaret e ndërtesave shumë kateve.
Parashikimet në këtë lartësi janë të tmerrshme dhe pothuajse çdo ditë jeta juaj varet nga kabllot e çelikut që mban platformën në ajër.
I tillë ishte fati i dy pastruesve të dritareve që punojnë në një nga ndërtesat më të larta në Shanghai, të cilët patën një përvojë të hidhur, teksa platforma e tyre përplasej me ndërtesën, në një lartësi prej 400 metrave. E gjithë ngjarja u filmua nga një spektatorët brenda ndërtesës, dhe dy punëtorët fatmirësisht pësuan vetëm lëndime të lehta.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT