Të hënën mbledhja e qeverive shqiptare

Të hënën, 23 mars, mbahet mbledhja e përbashkët e Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë.

Këtë e bënë të ditur vet Qeveria e Kosovës, sipas së cilës të hënën kabineti qeveritar i Kosovës do të jenë në kryeqytetin shqiptar në Tiranë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT