Tayna dhe Don Xhoni në bashkëpunim?

Për këdo që po pret të konfirmohet lajmi se Don Xhoni dhe Tayna po vijnë në bashkëpunim, Prive nga burimet e saj, më tërëgojën mund të thotë, se kjo është tërësisht e vërtetë!

Materiali i përgatitur në videon e mëposhtme ua sjell të gjitha detajet.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT