“Tash kur të thotë BE, muri kusht për liberalizim!”

 

Ndërtimi i një muri në pjesën veriore të Mitrovicës ka ngjallur shumë reagim nga shumë palë, e vecmas nga shqiptarët  të cilët e quajnë të paligjshëm, dhe shenjë se qyteti po shkon drejt ndarjes.

Në mesin e atyre që kanë reaguar lidhur me ndërtimin e këtij muri është edhe kryetari Prishtinës, Shpend Ahmeti.

Nënkryetari i VV-së ka ironizuar me ndërtimin e ketij muri se është kusht për lieralizizmin e vizave. “Tash kur të thotë BE, muri kusht për liberalizim”, ka thënë Ahmeti./Drenicapress.info/