Tani mund të komentoni edhe më video në facebook

Ju tani mund të ngarkoni një video për të komentuar rreth postimeve  të miqve tuaj ‘Facebook.

Facebook (FB, Tech30) prezantoi veçorinë më  të re të premten, pjesë e një strategjie që shumë përdorues të facebook të shohin më shumë video në platformën e saj.

Facebook është duke konkurruar me Snapchat, Periscope dhe të tjerë në një treg  të mbushur gjithnjë e më të mbushur video online.

Ato janë të gjitha duke vënë  baste në video për të rritur numrin e tyre të përdoruesve. Një parashikim nga Indeksi Visual Networking Cisco i publikuar javën e kaluar tha se trafiku i videove do të përbëjë rreth 82% të gjithë trafikut të konsumit të internetit në vitin 2020, nga 70% që ishte në vitin 2015.

Facebook nisi video live streaming  vitin e kaluar dhe e përhapi atë gjerësisht  në janar. Ajo u zgjerua më tej në prill duke shtuar në kohë reale hartat botërore të transmetimeve të drejtpërdrejta, reagimet dhe Snapchat. /krokodili.al/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT