Ballina Etiketimet Llaushe

Etiketim: Llaushe

Vrasje gjatë luftës: Hapet një varr në Llaushë të Skenderajt

Policia e Kosovës ka njoftuar se me urdhër të Prokurorisë në Mitrovicë kanë bërë hapjen e një varri ku janë gjetur mbetje mortore të...

Për Faik Gecin e gjithë Llausha në këmbë, përkrahje e fuqishme...

Juristi Faik Geci po gëzon përkrahje të madhe brenda fshatit të tij në Llaushë dhe më gjerë. Kjo pasi Faik Geci vlerësohet lartë për aftësitë...