Ballina Etiketimet Emigrantet

Etiketim: Emigrantet

Ikjet

UNESCO: Shqipëria, me emigracionin më të lartë të njerëzve të arsimuar...

Emigrimi i studentëve dhe punëtorëve të kualifikuar po shoqërohet me humbje të kapitalit njerëzor dhe kjo po ndikon negativisht te vendet e varfra. Shqipëria renditet...