Ballina Etiketimet Deshmor

Etiketim: Deshmor

21-vjetori i rënies së mjekut dëshmor Lec Gradica

Sot bëhen 21 vite nga rënia e mjekut dëshmor Lec Gradica. Për të nderuar veprimtarinë dhe rënien heroike të dëshmorit Doktor Leci, nga ora 10:00...

Skenderaj – Përkujtohet martiri i kombit Leotrim Ahmeti, djali i heroit...

Sot është kujtuar martiri i kombit, djali i heroit të atdheut Malush Ahmetit, Leotrim Ahmeti i rënë 21 vite më parë. Atë e ka kujtuar...