Ballina Etiketimet Autostrada “Rruga e Arbrit”

Etiketim: Autostrada “Rruga e Arbrit”

Thellohet skandali në Rrugën e Arbrit, pronari i “Gjoka Konstruksion” i...

Thellohet skandali me ndërtimin e “Rrugës së Arbrit” nga kompania “Gjoka Konstruksion”. Për të realizuar një pjesë të ndërtimeve në “përmirësimin, ndërtim operimin dhe...