Ta ndihmojmë vajzen 19-vjeçare nga Llausha e Skenderajt (foto)

Arbenita Geci 19 vjeçare nga Llausha e Skenderajt vuan nga sëmundja e melqisë e cila tani ndodhet në një spital në Turqi dhe është në gjendje të rëndë shendetësore.
Arbenitës i duhet të bëjë transplantin e melqisë për të shpëtuar e që kushton 60 mijë euro të cilat për familjen e saj janë një shumë e madhe. Ajo kërkon ndihmën e shoqerisë dhe dashamirëve vetëm deri me 9 Korrik, shkruan Botapress.

Për të ndihmuar Arbenitën mund të kontaktoni në këtë numër të telefonit +377 (0) 44 422 /194.
Numri i xhirollogarisë TEB/ 2022000128034349 …

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT