Surprizohet presidentja e KF Drenicës, futbollistët e uronjë për 8 Mars!

Meqë ditën e djeshme (8 Mars) ishte ditë pushimi dhe futbollistët nuk kishin mundësi t’i uronin presidentes së klubit festën e 8 Marsit, ketë ata e kanë bërë sot (9 Mars).

Stafi dhe futbollistët sot uruan presidenten e Klubit për 8 Marsin duke i bërë befasi një dhuratë simbolike e cila ishte me iniciativë të futbollistëve.

Kurse dhurata e dytë ishte fitorja ndaj Dukagjinit sot në udhëtim 1:3.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT