Super-makina për vjeljen e mjedrës (video)

 

A keni menduar sesa vështirë të vjelësh mjedrat, të cilat janë të vogla dhe vështirë të vjelen me dorë pasi butësia e tyre mund të ndikoj në cilësinë e mjedres.

Por kompania Oxbo&Korvan ka prodhuar një makinë modern për vjeljen e mjedrës.

Kjo kompani çdo vit sjell makineri të ndryshme për lehtësimin e punëve për fermerët dhe në video mund të shihni punën që bënë makineria e emëruar Oxbo 9120./Drenicapress/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT