Stadiumi i Skenderajt pas reshjeve të borës

Stadium i futbollit “Bajram Aliu” në Skenderaj siç duket ka pësuar disa dëmtime nga reshjet e fundit të borës. Kjo edhe mund të shihet nga disa foto të shpërndara në rrjetin social facebook ku shihet gjendja aktuale e stadiumit “Bajram Aliu”.
Si pasoj e këtyre reshjeve, ndeshjet e javës së 18 të Raiffeisen Superligës janë shtyrë për një javën.
Mbete gjithçka të shihet deri në javën e ardhshme, se a do të kemi një përmirësim të gjendjes së fushës dhe zhvillim të takimeve në kushte normale.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT