Stadiumi i Kosovës së Vushtrrisë me tribunë të re

 

Stadiumi i Kosovës së Vushtrrisë ka nisur të marrë një pamje të bukur pasi tribuna perëndimore është pranë përfundimit, duke u ofruar tifozëve të futbollit kushte më të mira për të ndjekur sportin më popullor në botë, futbollin.

Pamjet tregojnë se fusha është në gjendje shumë të mirë dhe më e mira në Kosovë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT