Stadiumi i Drenicës merr pamje të bukur, vendosen ulëset në tribunën lindore

Stadiumi i FC Drenicës, “Bajram Aliu” në Skenderaj ka marrë një pamje të bukur. 

Kjo pasi tashmë është bërë vendosja e ulëseve në tribunën lindore të stadiumit.

FC Drenica njofton se iniciativën për këtë intervenim dhe vendosjen e ulëseve e mori zv. presidenti i klubit, Dr. Çaush Dobra së bashku me koleget e tij, Dr. Bastri Durmishi, Dr. Ragip Durmishi dhe Dr. Gezim Ramadani.

Njoftimi i plotë nga FC Drenica: 

Tribuna lindore tashmë ka marrë pamje edhe me të bukur, nga vendosja e ulësve në këtë pjesë. Iniciativen për këtë intervenim dhe vendosje të ulëseve e mori zv. presidenti i klubit, Dr. Çaush Dobra së bashku me koleget e tij, Dr. Bastri Durmishi, Dr. Ragip Durmishi dhe Dr. Gezim Ramadani, e të cilën iniciativë e mbeshteti edhe presidentja e klubit, Mihane Kodra – Bekteshi.

Falenderim i jashtëzakonshëm për stafin e klubit të cilët kanë bërë një punë të madhe për vendosjen e ulësëve dhe kanë bërë këtë ndryshim për një kohë kaq të shkurtër

- Advertisement -

MË TË FUNDIT