‘S’po shkohet n’shkollë’: Nxënësit e Kosovës tregojnë pse do të protestojnë javën tjetër

Cilësia e arsimit, përmbajtjet mësimore, sjelljet e profesorëve, infrastruktura e institucioneve shkollore si dhe fenomenet negative prezente me të cilat përballen nxënësit e shkollave të Kosovës janë vetëm disa prej pikave të cilat e kanë shtyer KNK’në të marrin një hap të tillë.

“Këshilli i Nxënësve të Kosovës ka bërë një hulumtim nëpër shkollat e mesme të Kosovës dhe bazuar në rezultatet e këtij hulumtimi që s’kanë qenë fare të mira, ne kemi marrë motivin për të bërë këtë marsh avokues”, ka thënë Ademi për Gazetën Metro.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT