Spitali Amerikan, institucioni shëndetësor gjithmonë në mbështetje të sportit

Operohet me sukses edhe xhudistja Leutrime Krasniqi.

Spitali Amerikan është institucioni privat shëndetësor më i besuar në vend, këtë e vërtetojnë numri i madh i madh i pacientëve të cilët gjejnë shërim në këtë spital.

Besimin e plotë e kanë edhe thuajse të gjithë sportistët kosovarë të cilët i besojnë plotësisht Spitalit Amerikan karrierën e tyre sportive për të cilën kanë punuar shumë fortë, kontretisht ekipit të Ortopedi-Traumatologjisë.

Kështu ka vepruar edhe xhudistja pejane Leutrime Krasniqi, e cila tash e një kohë është paciente e rregullt e Spitalit Amerikan dhe gjithnjë ka dalë shumë e kënaqur nga spitali si nga ana profesionale e mjekëve por edhe nga kujdesi infermieror dhe personeli i koordinimit të spitalit.

Ajo së fundmi ka operuar gjurin e djathtë pasi kishte të lënduar shumë ligamentet e gjurit dhe si pasojë e kësaj ajo nuk mund të vazhdonte stërvitjet të cilat i ka shumë të nevojshme për sportin që ajo e praktikon tash e sa vite-xhudon.

Leurimja thotë se Spitali Amerikan i ka ardhur në ndihmë gjithnjë kur ajo kishte pasur më së shumti nevojë.

“Unë jam operuar edhe disa herë në Spitalin Amerikan, për problemet e meniskusit dhe ligamentit të këmbës së majtë dhe, gjithnjë jam ndarë e kënaqur duke ju bashkuar ekipit tim të xhudos në kohë shumë të shpejtë. Unë besoj shumë në profesionalizimin e mjekëve të këtij spitali, prandaj edhe tani me shumë besim kam ardhur në Spitalin Amerikan për të operuar ligamentin e gjurit të djathtë”, thotë ndër të tjera Leutrimja.

Ajo tregon që tashmë pas operacionit po ndihet shumë mirë dhe se sipas udhëzimeve të Dr.Florin Ramadanit– Ortoped Traumatolog në Spitalin Amerikan si dhe Dr. Zukë Xanit ortoped në këtë spital si dhe përvojave të mëparshme, ajo pas 6 muajve do të jetë e gatshme t’i përkushtohet karrierës së xhudistes.

Dr.Florin Ramadani tha se operacioni ka shkuar shumë mirë dhe se rezultatet pritet të jenë të kënaqshme.

“Operimi ka shkuar shumë mirë, i gjithë procesi ka zgjatur afërsisht një orë e gjysmë dhe faza post operative po shkon shumë mirë, kështu që Leutrimja shumë shpejt do të jetë në mesin e Klubit të Xhudos ku bashkë më Majlindën dhe Norën do të ju bashkohen stërvitjeve dhe garave të mëtutjeshme”, thotë Dr.Florin Ramadani – Ortoped-Traumatolog në Spitalin Amerikan.

Operimi i Leutrime Krasniqit është e sponsorizuar nga Spitali Amerikan në kuadër të marrëveshjes me Federatën e Xhudos.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT