Spasov: Për dy muaj janë punësuar 911 persona në kuadër të projektit ‘Maqedonia punëson 2’

Projekti “Maqedonia punëson 2”, e cila ka filluar të realizohet nga qershori këtij viti dhe ka pasur rezultate të pritshme. Masat që janë ofruara nga projekti janë pranuar në përgjithësi nga ana e një numri të madh të kompanive që kanë shprehur gatishmërinë për t’u angazhuar në të, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Këtë sot e ka deklaruar në Vinicë zëvendësministri shtesë i Punës dhe Politikës Sociale, Dime Spasov.

Për vetëm dy muaj që nga fillimi i këtij projekti janë punësuar 911 njerëz në 740 kompani. Nga to, 500 të punësuar janë deri në moshën 35 vjet, 180 persona janë persona të moshuar mbi 58 vjet, kurse 175 janë të moshës 35 deri 55 ku më shumë se 10 vite presin të punësohen, tha Spasov.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT