Sot vendoset për mandatin e Eulex-it në Kosovë

Kuvendi i Kosovës do të shqyrtojë sot Projektligjin për ratifikimin e marrëveshjes ndërkombëtare në mes të Republikës së Kosovës dhe Bashkimit Evropian mbi misionin e Bashkimit Evropian për sundim të ligjit në Kosovë.

Shqyrtimi i tij ka dështuar të bëhet sot në Kuvend, si rezultat i mungesës së kuorumit.

Sot, përveç tij, do të shqyrtohet edhe Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e ligjeve që ndërlidhen me mandatin e misionit të Bashkimit Evropian për sundimin e ligjit në Republikën e Kosovës. /Express/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT