Sot ushtrimi “Tërmeti dhe dëmtimi i digës së liqenit të Batllavës”

Ministria e Punëve te Brendshme do të organizojë sot ushtrimin funksional për testimin e koordinimit të vendimmarrjes nga niveli lokal deri te grupi ndërinstitucional për menaxhimin e incidenteve.

Skenari demonstrues do të trajtoj temën “Tërmeti dhe dëmtimi i digës së liqenit të Batllavës”.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT