Banorët e fshatit Gllanasellë të Drenasit kanë protestuar në rrugën e kryesore të fshatit. Ata kundërshtojnë vendimin e komunës për ta kthyer këtë rrugë në trotuar.

Sipas tyre ky projkt do tua pamundësonte lëvizjen e lirë nëpër fshat dhe punimin e tokave.

Për më tepër ndiqeni kronikën e RTK-së.