Sot takimet e xhiros së dytë të turnirit “Driton Ahmeti”

Ekipet të cilat shënuan fitore në xhiron e parë të turnirit Tradicional Memorial “Driton Ahmeti” sot i zhvillojnë takimet e radhës. Ndeshjet fillojnë nga ora 15:00-të në Palestër e qytetit në Drenas.
Më poshtë mund t’i shikoni ekipet të cilat do të takohen si dhe oraret e ndeshjeve:
- Advertisement -

MË TË FUNDIT