Sot shpallen rezultatet përfundimtare për kryetar të Drenasit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sot ka bërë të ditur se do të mbaj mbledhjen e radhës, ku edhe pritet të shpallen rezultatet përfundimtare për kryetar të Drenasit. Mbledhja pritet të filloi nga ora 13:30

Në njoftimin për medie nga KQZ-ja thuhet se mbledhja e radhës do të ketë këtë rend ditë:

  1. Hyrje – Znj. Valdete Daka – Kryesuese e Mbledhjes së KQZ-së;
  2. Raport nga Qendra e Numërimit dhe Rezultateve:

–       Shpallja e Rezultateve Përfundimtare për Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për Kryetar Komune në Gllogoc, të mbajtura më 18 dhjetor 2016.

  1. Të ndryshme; 

(Drenica Press)