SOT QEVERITARËT NE VEND TË URIMIT,DUHET KËRKU FALJE RINISË SONË

Sot qenka dita ndërkombëtare e rinisë dhe shiqova sa shumë qeveritarët paskan uruar rinin tonë . Me ç’rast për ta parë se si një qeveri është e suksesshme ne sherbim të rinisë,mjafton ne atë vend të shiqoni rininë si e ndin vetën.

Fatkeqsisht të ne nëse jo çdo i pari çdo i dyti si shpres e sheh braktisjen e atdheut për të emigruat me një shtet ku qeveriset me duar të pasterta.

Prandaj sot qeveritarët ne vend të urimit duhet kërkuar falje rinis sonë që ja vran çdo ënderr dhe shpres për të vepruar dhe jetuar ne atdheun e tyre të larë me gjak brez pas brezi.

Nga:Hysni Gashi

- Advertisement -

MË TË FUNDIT