Sot publikohen rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do të publikojë sot rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të mbajtura më 11 qershor.

Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, ka treguar për Insajderin se “rezultatet do të publikohen sot”.

Po ashtu Elezi ka shtuar se “menjëherë pas shpalljes së rezultateve fillon rrjedha e afatit 24 orësh i ankesave në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa”.

Ndërsa gjatë ditës së djeshme Elezi ka treguar numërimi i 25 mijë votave me kusht ka përfunduar.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT