Sot publikohen rezultatet e testit të Maturës

Komisioni shtetëror i Maturës sot do të publikojë rezultatet e provimit të maturës shtetërore.

Në një njoftim për media, thuhet se përveç rezultateve, KShM do të japë edhe informata të përgjithshme rreth procesit të organizimit dhe administrimit të testit.

Konferenca do të mbahet sot duke filluar nga ora 11:00.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT