Sot provimi pranues në Universitetin e Prishtinës

Në të gjitha fakultetet e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, sot do të organizohet provimi pranuese për regjistrim e studentëve të rinj.

Me këtë rast, ministri i Arsimit, shkencës dhe Teknologjisë, Arsim Bajrami dhe rektori i Universitetit të Prishtinës, Marjan Dema do të vizitojnë kandidatët konkurrues në Fakultetin e Edukimit, Fakultetin Juridik dhe Fakultetin Filozofik.

Ndryshe, siç ndodhi edhe vite më parë, procesi i aplikimit online ka pas disa probleme.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT