Sot protestojnë punëtorët teknikë të shkollave dhe Qendrat e Shendetësore të Prishtinës

Punëtorët teknikë të shumë shkollave të Komunës së Prishtinës si “Pjeter Bogdani” ,”Asim Vokshi” , “Ismail Qemali” ,” Dardania” , “Gjergj Fishta” si dhe të gjitha Qendrate Shendetësore të Mjeksisë Familjare të Prishtinës do të protestojnë nga ora 10 deri në orën 11 . Kërkesat e tyre janë: implementimi i marrëveshjes kolektive dhe ndal presionit të kompanisë “MSS” ndaj punëtorëve teknikë të kësaj kompanie.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT