Ballina toplajmi Sot nis votimi përmes postës për zgjedhjet e 6 tetorit

Sot nis votimi përmes postës për zgjedhjet e 6 tetorit

Sot gjatë ditës pritet që të fillojë edhe votimi përmes Postës për votuesit jashtë vendit, i ka konfirmuar Ekonomia Online, Valmir Elezi, zëdhënës në KQZ.

“Po besojmë se sot gjatë ditës do të mund të fillojmë me Votimin përmes Postës”.

Ai ka sqaruar se gjatë ditës KQZ-ja do të mbajë mbledhjen e radhës ku do të ketë një raport të detajuar lidhur me periudhën e aplikimit për regjistrim si votues jashtë vendit.

“Do të kemi mbledhje të KQZ-së ku do të miratohet dizajni dhe përmbajtja e fletëvotimit si dhe do të kemi një raport të detajuar lidhur me periudhën e aplikimit për regjistrim si votues jashtë vendit”.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com