Sony vjen me dy telefona të ri

Sony ka hedh në treg dy telefona të ri, fjala është për modelet Xperia M4 Aqua dhe Xperia C4.

Këto dy modele vijnë me parametra mesatare, nuk kanë ndonjë veçori shtesë të cilat i dallojnë nga modelet paraprake. Kanë rezistence ndaj ujit dhe pluhurit. Modeli Xperia C4 është telefon më i mirë për të bërë selfie, është i pajisur me kamerë ballore 5 megapikselë me kënd të gjerë të pamjes dhe vjen së bashku me blicin LED për të shkrepur selfie.
këto modele mund të gjenden në dyqanet me pakivë ne Evropë. Kanë mundësin e zgjedhjen në ngjyrë të zezë, bardhe dhe blu.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT