Sony shet 22.3 milionë njësi të PlayStation 4

Në raportin e fundit financiar, Sony raportoi se shitjet e PlayStation 4 në mbarë botën në vitin 2013 ka arritur tashmë më shumë se 22.3 milionë njësi.

Sony është duke pritur të shesë një tjetër njësi prej 16 milionë konsolave deri në fund të mars 2016.

Sony PlayStation 4 është e pajisur me 8-bërthama të AMD Jaguar të mbështetura nga 8GB GDDR5 RAM së bashku me një tjetër brez të grafikave AMD Radeon për procesimin e grafikave të lojrave të përdoruesve.

Karakteristikat e tjera të PlayStation 4 përfshin edhe 500GB me 2 x USB 3.0, dhe 1 port x AUX, Wi-Fi, Bluetooth 2.1+EDR, dhe HDMI.

PlayStation 4 ofron rezolucionin prej 1280 x 800 piksel me (x2) pixel-capture në 60fps, 1 x Wireless (DualShock 4), 1 x Mono, 1 x AC kord të rrymës, 1 x HDMI kabllo dhe një tjetër x USB.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT