Sony premton kufje që eleminojnë zhurmën

Kufjet me wireless, që eliminojnë zhurmën, janë të rehatshme dhe duken mirë, nuk janë shumë të lehta për t’u gjendur. Kompani si Bose, Beats, Plantronics dhe Sony janë përpjekur të gjejnë formulën perfekte në vite, por gjithmonë kishte një komponent që mungonte për ta bërë paketën tërësisht perfekte.

Soni është i pari që ka ndërtuar kufjet e quajtura MDR-1000X që lidhen me anë të wirelesit, eliminojnë zhurmën dhe ofrojnë edhe cilësi të tjera shtesë. Ato u testuan edhe në ambiente shumë të zhurmshme si pranë aeroplanëve dhe në rrugë me shumë trafik ku rezultuan me eliminimin e 99% të zhurmës së ambientit.

Kufjet Sony MDR-1000X sjellin edhe dy edhe dy veçori të tjera: Opsioni Quick Attention, ju lejon të dëgjoni çfarë po ndodh në ambientin ku ndodheni, sapo ju t’i vendosni duart mbi kufje, ndërsa opsioni Ambient Sound, eleminon zhurmat shqetësuese por ju lejon të dëgjoni edhe zërat që vinë nga ambienti i jashtëm.

MDR-1000X do të ofrohen në ngjyrat gri dhe të zezë dhe do të shiten për 439 dollarë, kur të dalin në Tetor. /krokodili.al/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT